Contact - Lexis

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Contact

Wie ben ik? 

Mijn naam is Jeannet en ik ben DavisĀ®-counselor en NLP Master practioner. Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met de Davis opleiding nadat mijn zoon problemen op school kreeg met lezen. Ik zag hem veranderen van een nieuwsgierige en leergierige jongen in een teneergeslagen manneke. In de gesprekken met school vlogen de termen, concentratie, ADD en dyslexie mij om de oren. OP een bepaald moment was de maat bij mijn zoon vol. Hij wou nog wel hulp, maar dan van mij. In de tussentijd had ik al zoveel gelezen of allerlei etiketten bij kinderen dat ik toen meteen ben begonnen met de Davis opleiding. Na mijn Davis opleiding ben ik verder gegaan met mijn NLP opleiding (practioner en master) bij Joost van der Leij. Hierna heb ik de opleiding kindercoach en teacher exellence gevolgd bij Kate Benson.  Door de NLP tools in te zetten tijdens de Davis counseling behalen we betere resultaten.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijke toelichting van de werkwijze. De training worden in principe in mijn werkruimte gehouden, maar dit kan ook in jouw eigen omgeving.

Voor informatie: stuur een email naar onderstaand adres of bel gerust!        

Jeannet Uiterwijk-Booij
Couperusweg 88
1321 AX Almere
06-11480885
info@lexis-dyslexie.nl 


Samenwerking

Lexis heeft een mooie samenwerking met Elementis counseling. Veel mensen lopen vast door een trauma of bepaalde angst. Door de samenwerking kunnen we effectief naar een goede oplossing werken. Voor het ondersteunen van de AD(H)D behandeling wordt er steeds meer gebruik gemaakt van LTO3, dit is een natuurlijk product waar wij goede ervaringen mee hebben. LTO3 kan sinds kort ook bij Lexis worden verkregen. Voor meer informatie kijk dan op:
               www.smartvital.eu


Wordt ook (weer) een Happy Parent door jouw kind(eren) betekenisvol op te voeden.  www.happyparentshappykids.nl    

 

Vergoedingen
PGB:
In sommige gevallen is het mogelijk (een gedeelte van) de kosten voor de begeleiding te betalen uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Een PGB is een geldbedrag waarmee je zelf begeleiding in kunt kopen. Met dit bedrag kun je zelf kiezen welke begeleiding je wilt.

Werkgever:
Sommige mensen krijgen van hun werkgever een vergoeding omdat de begeleiding zich kan richten op beter functioneren in je werk

Gemeente:
In sommige gevallen kunnen kun je bijzondere bijstand aanvragen bij de gemeente.
Ervaringen:

Jeannet doet de Davis training op een heel fijne manier. Ik voelde me al snel op mijn gemak. Even een babbeltje en koffie vooraf en dan aan de slag.
 
Ze onderzoekt samen met mij wat ik mezelf al heb aangeleerd en ze geeft me oefeningen.
 
Ik merk al snel dat het werkt en dat sterkt het zelfvertrouwen. Jeannet is heel motiverend en enthousiasmerend.
 
 Als ik de oefeneningen die ik thuis heb gedaan een paar weken later bij haar doe, is ze enthousiast en geeft ze complimentjes.  De drie keer dat ik bij haar ben geweest waren op deze manier fijn. Ik heb nog beter geleerd hoe ik kan omgaan met mijn dyscalculie en ik snap beter wat er precies gebeurt. Heel fijn nu; ben ik niet meer boos op mezelf als iets niet lukt.
 
Heleen 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu