workshops/korte cursus - Lexis

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

workshops/korte cursus

Beelddenken

Een informatieve workshop voor iedereen die geinteresseerd is in beelddenken

Hoe gaat het op school met een beelddenker? Waarom lopen deze kinderen vast in het onderwijs? Wat zijn de voordelen van beelddenken?

Energie!

Een energieke workshop voor scholen, bedrijven en particulieren.

Heb je te weinig energie of loopt je over van de energie? Leer wat energie geeft en neemt en hoe je de energie goed kunt verdelen over de dag.
Kijk hoe je de energie van anderen kunt beinvloeden met jouw eigen energie.Leren concentreren

Een korte cursus voor iedereen die zich meer op zijn of haar werk wil focussen

Eigenlijk heb ik een hekel aan het woord concentreren omdat het vaak op een negatieve manier wordt gebruikt. Hoe vaak wordt er tegen kinderen gezegd dat ze zich moeten concentreren? Maar wat als je (nog) niet weet hoe je het beste kunt concentreren? Ik gebruik vaak het woord "FOCUS", dit klinkt een stuk positiever. 
Deze korte cursus is voor iedereen die zich makkelijker wil richten op zijn werk. Het zijn 6 bijeenkomsten van een uur. Deze bijeenkomsten zijn individueel of in kleine groepjes.

Help!!!! Faalangst!

Een korte cursus voor iedereen die makkelijker wil presteren

Faalangst is erg lastig! Faalangst kan flink in de weg zitten bij o.a. voor een groep staan, proefwerken, sporten enz. Gelukkig is hier ook iets aan te doen. In een korte cursus van 6 bijeenkomsten van een uur kunnen wij je de tips geven om te zorgen dat je geen last meer hebt van faalangst.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu